Legendary "Spliced" Takes

En ny 4CD-box med ihopklippta tagningar från framför allt 70-talet. En del är faktiskt riktigt bra gjorda, medan andra kanske inte skulle sett dagens ljus. 

En ok samling för den som inte redan har alla CDs sedan innan, för ja, alla dessa skivor finns redan utgivna tidigare separat. Konceptet är lite intressant, men det är ju inte så här Elvis spelade in dem.


CD 1:

Summer Festival 1970

01. I Just Can't Help Believin'

02. Twenty Days And Twenty Nights

03. How The Web Was Woven

04. Patch It Up

05. Mary In The Morning

06. You Don't Have To Say You Love Me

07. You've Lost That Lovin' Feelin'

08. I've Lost You

09. Just Pretend

10. Stranger In The Crowd

11. The Next Step Is Love

12. Bridge Over Troubled Water

Blue Hawaii Special:

13. Blue Hawaii
14. Almost Always True
15. Aloha Oe
16. No More
17. Can't Help Falling In Love
18. Rock A-Hula Baby
19. Moonlight Swim
20. Ku-U-I-Po
21. Ito Eats
22. Slicin' Sand
23. Hawaiian Sunset
24. Steppin Out Of Line
25. Beach Boy Blues
26. Island Of Love
27. Hawaiian Wedding Song

CD 2:

Ghetto Power Part 1:

01. Long Black Limousine

02. This is The Story

03. Wearin' That Loved-On Look

04. You'll Think Of Me

05. I'm Movin' On

06. A Little Bit Of Green

07. In The Ghetto

08. Gentle On My Mind

09. Rubberneckin'

10. Hey Jude

11. My Little Friend

12. Inherit The Wind

13. Mama Liked The Roses

14. Don't Cry Daddy

15. Poor Man's Gold

16. From A Jack To A King

17. Without Love

18. I'll Hold You In My Heart

19. I'll Be There

20. Suspicious Minds

21. Suspicious Minds

22. Come Out, Come Out

CD 3:

Ghetto Power Part 2:

01. Stranger In My Own Hometown

02. True Love Travels On A Gravel Road

03. It's My Way/This Time/I Can't Stop Loving You

04. True Love Travels On A Gravel Road

05. And The Grass Won't Pay No Mind

06. Power Of My Love

07. After Loving You

08. Do You Know Who I Am?

09. Kentucky Rain

10. Only The Strong Survive

11. It Keeps Right On A-Hurtin'

12. Any Day Now

13. If I'm A Fool

14. The Fair's Moving On

15. Who Am I?

16. Memory Revival - Instrumental

CD 4:

Wonderful Winter Wonderland

01. O Come, All Ye Faithful

02. The First Noel

03. On A Snowy Christmas Night

04. Winter Wonderland

05. The Wonderful World Of Christmas

06. It Won't Seem Like Christmas

07. I'll Be Home On Christmas Day

08. If I Get Home On Christmas Day

09. Holly Leaves And Christmas Trees

10. Merry Christmas Baby

11. Silver Bells

12. I'll Be Home On Christmas Day

13. Elvis Medley: 50's

14. Elvis Medley: 50's & 60's

Källa: email

Publicerat 2019-09-10

Copyright elvisnyheter © All Rights Reserved