Softly, As I Leave You

Bolaget E.P. Collection kommer ut med en tidigare outgiven konsert på CD. Inspelad i Las Vegas, NV, 23 augusti 1974 (middagsshowen).

Personliga favoriter från denna period är "It's Midnight", "I'm Leavin'" och "If You Talk In Your Sleep".


01. Also Sprach Zarathustra

02. C. C. Rider

03. I Got A Woman/Amen

04. Love Me

05. If You Love Me (Let Me Know)

06. It's Midnight

07. Big Boss Man

08. Fever

09. Love Me Tender

10. All Shook Up

11. The Wonder Of You

12. I'm Leavin'

13. Softly, As I Leave You

14. Hound Dog

15. You Gave Me A Mountain (with reprise)

16. Polk Salad Annie

17. Band Introductions

18. If You Talk In Your Sleep

19. Why Me Lord

20. Teddy Bear/Don't Be Cruel

21. Hawaiian Wedding Song

22. Let Me Be There (with reprise)

23. Elvis' monologue about rings

24. Can't Help Falling In Love

25. Closing Vamp

Låtarna 21-25 är inspelade 23 augusti 1974 (midnattshowen).

Källa: email

Publicerat 2019-08-27

Copyright elvisnyheter © All Rights Reserved