Stranger In The Crowd

En trevlig samling för den som gillar Elvis under 70-talet. Blandade låtar med guldkorn som alternativa tagningar och live-versioner av många låtar.


01. Hurt (Take 5)

02. Sylvia (Master)

03. There's A Honky Tonk Angel (Rough Master)

04. Mary In The Morning (Master)

05. How The Web Was Woven (Undubbed Master)

06. Love Letters (Undubbed Master)

07. It's Impossible (Live, February 1972)

08. I'll Never Know (Take 3)

09. Let It Be Me (With The Royal Philharmonic Orchestra)

10. If You Love Me Let Me Know (Live, April 1977)

11. What Now My Love (With The Royal Philharmonic Orchestra)

12. Stranger In The Crowd (Undubbed Master)

13. For Ol' Time's Sake (Duet With Tony Joe White)

14. Bringing It Back (Take 4)

15. Pieces Of My Life (Master)

16. Just Pretend (Master)

17. The Sound Of Your Cry (Extended Master - Stereo)

18. Always On My Mind (Master)

19. Pledging My Love (Master)

20. Where Do I Go From Here (Master)

21. Your Love's Been A Long Time Coming (Master)

22. The Next Step Is Love (Undubbed Master)

Källa: Elvis Day-By-Day

Publicerat 2020-02-24

Copyright elvisnyheter © All Rights Reserved