Vinyl Art

Wagram/Indigo har släppt en bild-LP i sin serie "The Premium Picture Disc Collection" som heter "Vinyl Art".

Inget nytt, men gillar man bild-LP så är denna vinyl snygg.

Sida A:

01. That's All Right
02. Bue Moon

03. Blue Suede Shoes

04. Love Me

05. When My Blue Moon Turns To Gold Again

06. Loving You

07. Mean Woman Blues

08. Crawfish

09. King Creole

Sida B:

01. It's Now Or Never

02. Fever

03. Pocketful Of Rainbows

04. I Believe In The Man In The Sky

05. Jailhouse Rock

06. One Night

07. Surrender

08. Can't Help Falling In Love

Källa: Elvis Day By Day

Publicerat 2020-03-20

Copyright elvisnyheter © All Rights Reserved