CD: Off The Record, We’re The Greatest Vol. 2

”Elevated Stage Sound Records” släpper två CD-skivor i ”Mini-Gatefold LP Format”. Denna volym två innehåller en publikinspelad konsert från den 29 augusti 1972 (ES) i Las Vegas.


01. Opening
02. See See Rider
03. Johnny B. Goode
04. Until It’s Time For You To Go
05. You Don’t Have To Say You Love Me
06. You’ve Lost That Lovin’ Feeling
07. Polk Salad Annie/Intermezzo
08. What Now My Love
09. Fever
10. Love Me
11. Blue Suede Shoes
12. Heartbreak Hotel
13. All Shook Up
14. Love Me Tender
15. Hound Dog
16. I’ll Remember You
17. Walk That Lonesome Road By JD Sumner
18. Suspicious Minds
19. Band Introductions (Introducing Sammy Davis Jr.)
20. My Way
21. A Big Hunk O’ Love
22. You Gave Me A Mountain
23. Mystery Train / Tiger Man
24. Can’t Help Falling In Love / Closing Vamp