Closing Night

”Paradise Road Records” kommer med en ny CD inspelad på den sista konserten Elvis gav i september 1970 i Las Vegas. Closing Night innehåller hela konserten plus en del bonusmaterial inspelat tidigare. Helt ok i mitt tycke,trots att det rör sig om en inspelning från publiken.

Hela konserten från 7 september, 1970
01. Orchestra Intro
02. Opening Vamp
03. That’s All Right
04. I Got A Woman/Amen/I Got A Woman
05. Monologue/I Walk The Line (Excerpt)
06. Love Me Tender (False Start Only)
07. I’ve Lost You
08. I Just Can’t Help Believin’
09. You’ve Lost That Lovin’ Feeling
10. Polk Salad Annie
11. Band Introductions/Bob Dylan Impersonations
12. Celebrity Introductions
13. Manager And Relatives Introductions
14. Heartbreak Hotel (4 False Starts Only)
15. Blue Suede Shoes/Whole Lotta Shakin’ Goin’ On/Blue Suede Shoes
16. Introductions Of Sound Engineer And Light Man
17. All Shook Up (With False Start)
18. Hound Dog (With 2 False Starts)
19. Bridge Over Troubled Water
20. Can’t Help Falling In Love (With 2 False Starts)
21. Closing Vamp

Bonuslåtar från 4 september, 1970 MS
22. Monologue/La Bamba
23. Introduction Of Paul Anka/My Way
24. Crying Time

Backstage 10 augusti, 1970
25. Reading Telegrams (5.1)
26. Reading Telegrams (6.3)
27. I Just Can’t Help Believin’ (Rehearsal) (8.8)
28. After Show Party