Fyra klassiska LPs ges ut i färgade vinyler

Bolaget ”Waxtime” släpper fyra klassiska LP-skivor på nytt. De kommer i var sin färg på vinylen och innehåller bonuslåtar.


”His Hand In Mine” släpps i en lite ovanlig brun vinyl.

Sida A:
01. His Hand In Mine
02. I’m Gonna Walk Dem Golden Stairs
03. In My Father’s House
04. Milky White Way
05. Known Only To Him
06. I Believe In The Man In The Sky

07. Crying In The Chapel
08. Don’t

Sida B:
01. Joshua Fit The Battle
02. He Knows Just What I Need
03. Swing Down Sweet Chariot
04. Mansion Over The Hilltop
05. If We Never Meet Again
06. Working On The Building

07. When The Saints Go Marching In (Demo)
08. I Asked The Lord

”King Creole” i en läcker orange färg.

Sida A:
01. King Creole
02. As Long As I Have You
03. Hard Headed Woman
04. Trouble
05. Dixieland Rock

06. Wear My Ring Around Your Neck
07. Doncha’ Think It´s Time

Side B:
01. Don’t Ask Me Why
02. Lover Doll
03. Crawfish
04. Young Dreams
05. Steadfast, Loyal And True
06. New Orleans

07. (Now And Then There’s) A Fool Such As I
08. My Wish Came True

”G.I. Blues” i blå vinyl.

Sida A:
01. Tonight Is So Right For Love
02. What’s She Really Like
03. Frankfort Special
04. Wooden Heart
05. G.I. Blues

06. Surrender
07. I Feel So Bad

Sida B:
01. Pocketful Of Rainbows
02. Shoppin’ Around
03. Big Boots
04. Didja’ Ever
05. Blue Suede Shoes
06. Doin’ The Best I Can

07. Little Sister
08. I Slipped, I Stumbled, I Fell

Sist, men inte minst: ”Girls!, Girls!, Girls!” i en snygg röd vinyl.

Sida A:
01. Girls! Girls! Girls!
02. I Don’t Wanna Be Tied
03. Where Do You Come From
04. I Don’t Want To
05. We’ll Be Together
06. A Boy Like Me, A Girl Like You
07. Earth Boy

08. Just Tell Her Jim Said Hello

Sida B:
01. Return To Sender
02. Because Of Love
03. Thanks To The Rolling Sea
04. Song Of The Shrimp
05. The Walls Have Ears
06. We’re Comin’ In Loaded

07. Good Luck Charm