Ny CD: Blowin’ In The Wind

Ett nytt bolag som kallar sig för ”Reel Trax” ger ut en CD med blandade heminspelade låtar varat med egna mixar och annat blandat material. Lite svårtbedömt vad detta egentligen är men ser lite intressant ut. Kanske inget man rusar ut för att köpa, men i alla fall….


01. Fool’s Rush In (incl. ”Needle Drop” – Elvis Singing With A ”Nelson Riddle”-Record)
02. It’s A Sin To Tell A Lie (Elvis Singing With A ”Nelson Riddle”-Record)
03. 500 Miles (New Version)
04. Beyond The Reef (Overdubbed Version With Rejected Single Master)
05. Almost (Take 3)
06. Blowing In The Wind (Clean Master With Small Edits)
07. What Now My Love (”24 Bit Stereo” – Home Recording)
08. Suppose (Home Recording)
09. Tennessee Waltz (Remixed Edit)
10. See See Rider (Nashville 1970 Mashup 24 Bit With Added Piano)
11. I Can’t Help It (If I’m Still In Love With You) (Home Recording)
12. Don’t Cry Daddy (2019 Remix Overdub)
13. In The Ghetto (Remix – 2022)
14. If I Loved You (Home Recording)
15. Love Song Of The Year (Overdub By Voice)
16. Tumbling´ Tumbleweeds (Home Recording, Remastered)
17. We Call On Him (1967 Mix)
18. After Loving You (Remix – Home Recording)
19. Mary In The Morning (07.08.1970 – Rehearsal Overdub)
20. Where No One Stands Alone (Live Remix)
21. Elvis Introduction
22. You’ll Never Walk Alone (Extended Master 11.09.1967)