Ny konsert-CD från Straight Arrow

Straight Arrow släpper en tidigare utgiven konsert på CD. Den ska ha bättre ljud än sin föregångare.

CDn innehåller konserten från Pittsburgh den 25 juni 1973.

01. Introduction: Also Sprach Zarathustra
02. C. C. Rider
03. I Got A Woman / Amen
04. Love Me Tender
05. Steamroller Blues
06. You Gave Me A Mountain
07. Love Me
08. Blue Suede Shoes
09. Long Tall Sally / Whole Lotta Shakin’ Goin’ On / Mama Don’t Dance / Flip Flop And Fly / Jailhouse Rock / Shake Rattle And Roll / Whole Lotta Shakin’ Goin’ On
10.  I’m Leavin’
11. How Great Thou Art (With Reprise)
12. Hound Dog
13. Fever
14. What Now My Love
15. Suspicious Minds
16. Introductions Of Singers, Musicians, Orchestra
17. Happy Birthday To Colonel Parker
18. I’ll Remember You
19. I Can’t Stop Loving You
20. An American Trilogy
21. Johnny B. Goode
22. Help Me Make It Through The Night
23. Can’t Help Falling In Love
24. Closing Vamp