3CD-box: Chansons Originales De Ses Films: 1956-1962

Franska bolaget RDM ger ut en 3CD-box med filmlåtar från 11 av Elvis filmer mellan 1956 och 1962. Det intressanta är att allt ska vara i mono. Tycker nog också att omslaget är lite tilltalande. De franska titlarna på filmerna står inom parentes!

Man bör dock lyfta ett varningens finger, RDM ger ibland ut CDR-versioner, men vet inte om så är fallet här.

CD 1:
Love Me Tender (Le Cavalier Du Crépuscule):
01. We’re Gonna Move
02. Love Me Tender
03. Let Me
04. Poor Boy
05. Love Me Tender (Ending Title)

Loving You (Amour Frénétique):
06. Loving You (Open Title)
07. Got A Lot O’ Livin’ To Do (Version 1)
08. Party (Version 1)
09. Party (Version 2)
10. Lonesome Cowboy
11. Hot Dog
12. Mean Woman Blues
13. (Let Me Be Your) Teddy Bear
14. Loving You
15. Got A Lot O’ Livin’ To Do (Version 2)

Jailhouse Rock (Le Rock Du Bagne):
16. Young And Beautiful
17. I Want To Be Free
18. Don’t Leave Me Now
19. Treat Me Nice
20. Jailhouse Rock
21. (You’re So Square) Baby I Don’t Care
22. Young And Beautiful (Final Title)

King Creole (Bagarres Au King Créole):
23. Crawfish (& Kitty White)
24. Steadfast, Loyal And True
25. Lover Doll
26. Trouble
27. Dixieland Rock
28. Young Dreams
29. New Orleans
30. King Creole
31. Don’t Ask Me Why
32. As Long As I Have You

CD 2:
G. I. Blues (Café Europa En Uniforme):

01. G. I. Blues
02. Doin’ The Best I Can
03. Frankfurt Special
04. Shoppin’ Around
05. Tonight Is So Right For Love
06. Wooden Heart
07. Pocketful Of Rainbows
08. Big Boots
09. Didja’ Ever

Flaming Star (Les Ródeurs De La Plaine):
10. Flaming Star
11. A Cane And A High Starched Collar

Wild In The Country (Amour Sauvage):
12. Wild In The Country
13. I Slipped, I Stumbled, I Fell
14. In My Way
15. Husky Dusky Day (& Hope Lange)

Blue Hawaii (Sous Le Ciel Bleu De Hawaï):
16. Blue Hawaii
17. Almost Always True
18. Aloha Oe
19. No More
20. Can’t Help Falling In Love
21. Rock-A-Hula Baby
22. Moonlight Swim
23. Ku-U-I-Po
24. Ito Eats
25. Slicin’ Sand
26. Hawaiian Sunset
27. Beach Boy Blues
28. Island Of Love
29. Hawaiian Wedding Song

CD 3:
Follow That Dream (Le Shérif De Ces Dames):

01. What A Wonderful Life
02. I’m Not The Marrying Kind
03. Sound Advice
04. Follow That Dream
05. Angel

Kid Galahad (Un Direct Au Cœur):
06. King Of The Whole Wide World
07. This Is Living
08. Riding The Rainbow
09. Home Is Where The Heart Is
10. I Got Lucky
11. A Whistling Tune

Girls! Girls! Girls! (Des Filles… Encore Des Filles):
12. Girls! Girls! Girls!
13. I Don’t Wanna Be Tied
14. We’ll Be Together
15. A Boy Like Me, A Girl Like You
16. Earth Boy
17. Return To Sender
18. Because Of Love
19. Thanks To The Rolling Sea
20. Song Of The Shrimp
21. The Walls Have Ears
22. We’re Comin’ In Loaded
23. Girls! Girls! Girls! (End Title)