Bild-LP: Danish Singles Collection Vol. 4

Danska ”Memphis Mansion” ger i november ut den fjärde LPn i sin serie ”The Danish Singles Collection”. Nu kommer det också en limiterad bild-LP på 100 exemplar. Samma låtar som den vanliga versionen.


Sida A:
01. One Broken Heart For Sale
02. They Remind Me Too Much Of You
03. Good Luck Charm
04. Anything That´s Part Of You
05. She´s Not You
06. Just Tell Her Jim Said Hello
07. King Of The Whole Wide World

Sida B:
01. Home Is Where The Heart Is
02. Return To Sender
03. Where Do You Come From
04. Kiss Me Quick
05. No More
06. In My Fathers House
07. I Believe In The Man In The Sky