Ny CD/DVD-box: Rags To Riches – The Original Mono Mixes

Millibranch släpper en ny CD/DVD-box med 20 mono-mixar av låtar från 1970. DVDn heter ”That’s The Way It Is In Motion” och innehåller blandat från TTWII-tiden.

Låtar (CD):

01. Whole Lotta Shakin’ Goin’ On (Master Recording)
02. Bridge Over Troubled Water (Without Harmony Vocal Overdub)
03. I Really Don’t Want To Know (Original Single Version)
04. You Don’t Have To Say You Love Me (Original Single Version)
05. There Goes My Everything (Original Single Version)
06. Mary In The Morning (Master Recording)
07. Stranger In The Crowd
08. I’ve Lost You
09. Patch It Up (Original Single Version)
10. How The Web Was Woven (Undubbed Master, Acetate Source)
11. Sylvia (Take 5 – 8)
12. The Next Step Is Love (Master Recording)
13. Rags To Riches (Master Recording)
14. Only Believe
15. The Fool
16. Where Did They Go, Lord
17. Twenty Days And Twenty Nights
18. I Washed My Hands In Muddy Water
19. Whole Lotta Shakin’ Goin’ On (Mix With Horns)
20. Bridge Over Troubled Water (Take 1)