Ny CD: The Million Dollar Quartet

Ytterligare en gång släpps inspelningarna med Elvis, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash och Carl Perkins på CD. Denna gången är det Memphis Mansion som släpper musiken igen.


01. Instrumental
02. Love Me Tender (Instrumental)
03. Mr. Sandman (Instrumental)
04. Jingle Bells (Instrumental)
05. White Christmas (Instrumental)
06. Reconsider Baby
07. Paralyzed
08. Don`t Be Cruel
09. There`s No Place Like Home
10. When The Saints Go Marchin ’In
11. Softly And Tenderly
12. When God Dips His Love In My Heart
13. Just A Little Talk With Jesus
14. (Walk That) Lonesome Valley
15. I Shall Not Be Moved
16. (There’ll Be) Peace In The Valley
17. Down By The Riverside
18. I’m In A Crowd But Oh, So Alone
19. Farther Along
20. Blessed Jesus, Hold My Hand
21. On The Jericho Road
22. I Just Can’t Make It By Myself
23. Little Cabin Home On The Hill
24. Summertime Has Passed And Gone
25. I Hear A Sweet Voice Calling
26. Sweetheart, You Done Me Wrong
27. Keeper Of The Key
28. Crazy Arms
29. Don’t Forbid Me
30. Too Much Monkey Business / Brown Eyed Handsome Man
31. Out Of Sight, Out Of Mind
32. Brown Eyed Handsome Man
33. Don`t Forbid Me
34. You Belong To My Heart
35. Is It So Strange
36. That’s When Your Heartaches Begin
37. Brown Eyed Handsome Man
38. Rip It Up
39. I’m Gonna To Bid My Blues Goodbye
40. Crazy Arms
41. That’s My Desire
42. End Of The Road
43. Black Bottom Stomp
44. You’re The Only Star In My Blue Heaven
45. Elvis Leaves The Building