Ny 2CD: The Fifties Sessions Vol. 2

Day One Records släpper inom kort två dubbel-CDs med musik från 50-talet.

Detta är  ”Elvis Presley: The Fifties Sessions – Stereo Collection Vol. 2” och innehåller nedanstående låtar. Vol. 1 släpps samtidigt.

Klicka på låtarna för att få mer information om dem.


CD 1:
01. That’s When Your Heartaches Begin
02. Take My Hand, Precious Lord
03. It Is No Secret (What God Can Do)
04. Blueberry Hill
05. Have I Told You Lately That I Love You
06. Is It So Strange
07. Party
08. Lonesome Cowboy
09. Hot Dog
10. One Night Of Sin
11. Teddy Bear
12. Don’t Leave Me Now (Version 1)
13. I Beg Of You
14. One Night
15. True Love
16. I Need You So
17. Loving You
18. When It Rains, It Really Pours
19. Jailhouse Rock
20. Young And Beautiful
21. I Want To Be Free
22. (You’re So Square) Baby I Don’t Care
23. Don’t Leave Me Now (Version 2)
24. Blue Christmas
25. White Christmas
26. Here Comes Santa Claus (Right Down Santa Claus Lane)
27. Silent Night
28. O Little Town Of Bethlehem
29. Santa Bring My Baby Back (To Me)
30. Santa Claus Is Back In Town
31. I’ll Be Home For Christmas

CD 2:
01. Treat Me Nice
02. My Wish Came True
03. Don’t
04. Danny
05. Hard Headed Woman
06. Trouble
07. New Orleans
08. Crawfish
09. Dixieland Rock
10. Lover Doll
11. Don’t Ask Me Why
12. As Long As I Have You
13. King Creole
14. Young Dreams
15. Steadfast, Loyal And True
16. Doncha’ Think It’s Time
17. Your Cheatin’ Heart
18. Wear My Ring Around Your Neck
19. I Need Your Love Tonight
20. A Big Hunk O’ Love
21. Ain’t That Loving You Baby
22. (Now And Then There’s) A Fool Such As I
23. I Got Stung

Bonus Cuts (Sun Era Rarities):
24. That’s When Your Heartaches Begin
25. Fool, Fool, Fool

Bonus Cuts (From ”Follow That Dream” EP):
26. Follow That Dream
27. Angel
28. What A Wonderful Life
29. I´m Not The Marring Kind