Ny 2CD: The Danish Singles Collection Vol. 3 & 4

Ny dubbel-CD från danska ”Memphis Mansion” med Elvislåtar som varit hittar i Danmark. LP-skivorna volym tre och fyra i serien ”The Danish Singles Collection” ligger med här.


CD 1:
01. A Mess Of Blues
02. Girl Of My Best Friend
03. It´s Now Or Never
04. Make Me Know It
05. Are You Lonesome Tonight?
06. I Gotta Know
07. Wooden Heart
08. Tonight All Right For Love
09. I Feel So Bad
10. Wild In Country
11. Little Sister
12. His Lastest Flame
13. Rock-A-Hula Baby
14. Can’t Help Falling In Love

CD 2:
01. One Broken Heart For Sale
02. They Remind Me Too Much Of You
03. Good Luck Charm
04. Anything That´s Part Of You
05. She´s Not You
06. Just Tell Her Jim Said Hello
07. King Of The Whole Wide World
08. Home Is Where The Heart Is
09. Return To Sender
10. Where Do You Come From
11. Kiss Me Quick
12. No More
13. In My Father’s House
14. I Believe In The Man In The Sky