Ny vinyl: Songs From The Movies

24 juni släpper ”Cult Legends” en LP med 20 låtar under titeln ”Songs From The Movies”. Dock kan nämnas att alla låtar på skivan faktiskt inte varit med i någon film…


Sida A:
01. Jailhouse Rock
02. Wooden Heart
03. Return To Sender
04. (Let Me Be Your) Teddy Bear
05. Flaming Star
06. Blueberry Hill
07. Don’t
08. As Long As I Have You
09. Can’t Help Falling In Love
10. Have I Told You Lately That I Love You

Sida B:
01. King Creole
02. Hawaiian Wedding Song
03. Loving You
04. True Love
05. Follow That Dream
06. Where Do You Come From
07. Blue Hawaii
08. Girls! Girls! Girls!
09. Treat Me Nice
10. Blue Suede Shoes